Portfolio

Welkom op mijn portfolio-pagina! Ik ben een gepassioneerde copywriter, content marketeer en SEO-specialist die gedreven is om woorden tot leven te brengen en merken te laten groeien. Met een scherp oog voor detail en een creatieve geest ben ik altijd op zoek naar de perfecte manier om jouw boodschap over te brengen en jouw doelgroep te betrekken.

Of het nu gaat om het schrijven van overtuigende teksten, het creëren van boeiende content of het optimaliseren van jouw website voor zoekmachines, ik lever resultaten die zowel jouw bedrijf als publiek zullen aanspreken. Bekijk onderstaande selectie van mijn werk en ontdek hoe ik jouw verhaal en online aanwezigheid kan versterken.

Project: Werkzoeken.nl

Werkzoeken.nl is een online vacatureplatform waar werkzoekenden banen kunnen vinden en solliciteren bij duizenden werkgevers. De site biedt een breed scala aan vacatures in diverse sectoren en helpt werkzoekenden bij het vinden van geschikte carrièremogelijkheden.

  • Verleende diensten: contentstrategie, SEO-copywriting, online copywriting.
  • Geschreven artikelen: 100+ | Bekijk overzicht.

Salaris vergelijken | Salaris check

Voor de salariswijzer van Werkzoeken.nl creëerde ik een template met een geïntegreerde SEO-structuur. Deze tool biedt op verzoek gemiddelde salarisgegevens voor meer dan 1250 functies, gebaseerd op een uitgebreide vacaturedatabase die gedurende meerdere jaren is verzameld.

Bekijk salaristool

Salaris vergelijken - Werkzoeken.nl
Sterke en zwakke punten benoemen tijdens je sollicitatie

Blog

Dit artikel gaat over het benoemen van sterke en zwakke punten tijdens een sollicitatiegesprek en geeft advies over hoe je deze vragen kunt beantwoorden, inclusief informatie over de STARR-methode.

Lees meer

Project: ICTerGezocht.nl

ICTerGezocht.nl is een platform dat door ICT’ers is ontwikkeld om werkgevers op een slimme en eerlijke manier in contact te brengen met relevante ICT’ers, waarbij gebruik wordt gemaakt van algoritmes en data om het matchingsproces te verbeteren en onnodige handmatige acties te vermijden.

  • Verleende diensten: contentstrategie, bloggen, SEO-copywriting, online copywriting.
  • Geschreven artikelen: 200+ | Bekijk overzicht.

Blog

Dit artikel geeft informatie over de rol en verantwoordelijkheden van een data analist, inclusief de benodigde vaardigheden en opleiding, het gemiddelde salaris en de mogelijkheden voor werkgelegenheid in verschillende sectoren.

Lees meer

Wat verdient een data analist?

Project: WR Werving en Selectie

WR Werving en Selectie is een recruitmentbureau dat gespecialiseerd is in het verbinden van gekwalificeerde professionals met vacatures. Ze zijn actief sinds 1989 en bedienen verschillende sectoren, waaronder technologie, ICT, accountancy, financiën en meer.

  • Verleende diensten: contentstrategie, SEO-copywriting, online copywriting, linkbuilding strategie.
  • Geschreven artikelen: 150+ | Bekijk overzicht.
Werving en selectie

Informatie over services

Deze tekst gaat over het belang van werving en selectie van kandidaten voor openstaande positie en benadrukt de voordelen van het uitbesteden van het recruitmentproces aan WR.

Lees meer

Functieomschrijving

Deze tekst geeft informatie over vacatures voor werkvoorbereiders in verschillende technische vakgebieden en beschrijft onder andere de bijpassende taken, vaardigheden, opleidingen en salarissen.

Lees meer

Werkvoorbereider | Functieomschrijving

Project: Triodos Bank

Triodos Bank is een duurzame bank die zich richt op het financieren van positieve sociale, ecologische en culturele veranderingen.

  • Verleende diensten: tekstschrijven.
  • Geschreven artikelen: 20+ | Bekijk overzicht.
Welk energiebedrijven zijn echt groen?

Informatieve tekst

Dit artikel gaat over het onderzoek naar de duurzaamheid van Nederlandse stroomleveranciers, waarbij de nadruk ligt op groene energiebronnen zoals windmolens en zonne-energie.

Lees meer

Project: Malmberg

Malmberg is een educatieve uitgeverij die lesmateriaal en digitale leermiddelen ontwikkelt voor het onderwijs.

  • Verleende diensten: tekstschrijven.
  • Geschreven artikelen: 10+ | Bekijk overzicht.

Informatieve tekst

De tekst gaat over de combinatie van digitale intelligentie en didactische kwaliteit in het educatieve platform Bingel, dat adaptieve technologie, vakspecifieke oefenvormen en gebruikersgemak biedt om het onderwijs persoonlijker en effectiever te maken.

Lees meer

Digitale intelligentie en didactische kwaliteit in Bingel

Project: ZENS

ZENS is een Nederlands bedrijf dat innovatieve draadloze oplaadoplossingen ontwikkelt en produceert.

  • Verleende diensten: copywriting, tekstschrijven, e-mailmarketing, online marketing.
  • Geschreven artikelen: 50+ | Bekijk voorbeelden.

Marketingtekst

ZENS ontwikkelt white label oplossingen voor draadloos opladen, waarmee klantloyaliteit wordt versterkt. Het biedt maatwerkproducten aan bedrijven, zoals Lexus, en produceert innovatieve draadloze oplaadtechnologieën die de kwaliteit van leven verbeteren.

Lees meer

wireless charging white label solutions